Prisluhnili smo Nietom. A sem že povedala, da to ni več to. Včasih se je treslo, zdaj samo še rahlo vibrira. Ogledali smo si novo premiero v Prešernovem gledališču, ki mi je bila pa res všeč. Nekaj več se bo v kratkem zapisalo na www.sigledal.org. Praznovali smo rojstni dan P. in B. Vse naj, naj obema!

_ _ _ _ _

Izvedela sem nekaj neljubih in šokantnih novic! :(

_ _ _ _ _

Moč volje uredi parkirni prostor. Danes mi je pa le uspelo. Potrebujem seveda še test, da ni bil zgolj slučaj. Sicer sem pa zadovoljna s prvim poskusom. (pa hvala za nasvet)

_ _ _ _ _

Bliža se novo leto in s tem čas obljub. Sama že vem, kaj bo prva naloga, ki si jo bom zadala in jo skušala uresničiti v čim krajšem času. No, še prej pa malo veselega decembra. Konec tedna, ki prihaja, je obetajoč! :)

_ _ _ _ _

Danes sem spet ”vrgla uč” na poezijo Mile Kačič. Noro! Sicer najprej nisem razumela, kako se lahko zbudiš vsa drhteča od strasti, v naslednjem trenutku pa že jočeš, dokler nisem dobro premislila (namig je dodala B.) in ugotovila, da se je moški odplazil stran oziroma jo je pač zapustil, baraba. Moški so čudna bitja. No, ampak brez njih pa vsekakor ne gre. No ja, ali pa nekaj časa. Hmmm… Ni, da bi govoril. Ah…

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !