nekaj glavnih

Zdaj pa končno vem, zakaj lahko naokrog širim ljubezen. Zdravniško je namreč potrjeno, da imam malce večje srce:)

Hvala N. za takšen odziv na to besedilo. Me res razveselijo takšne reči.

_____

Ko sem že pri zahvalah…hvala piks za nastavitve in tehnični pripomoček, ki mi že lajša delo.

_____

Če bodo tole prebrali ljudje, ki me dobro poznajo, bodo popolnoma začudeni. Včeraj je bila igralka Polona Vetrih prav zanimiva sogovornica. (Še sama komaj verjamem.) Morda kdo ve, zakaj se pred premiero reče »zlomi si nogo« ter zakaj vijolična barva ni primerna za na oder in podobno?!? Znano mi je edino, zakaj se ne sme kaditi na odru. No, vsaj pravih cigaret ne. Čeprav je to po mojem mnenju popolnoma butasto. Potemtakem bi igralec, ki uprizori umor, moral iti v zapor…hmmmm…uff…

_ _ _ _ _

 Pred nami sta dve premieri v SNG Drama Ljubljana. V soboto nas bo na velikem odru pričakal Vladimir, ki smo ga spoznali pred devetimi leti, v prihodnjem tednu, natančneje 9ega pa še v Mali Drami Markiz de Sade, v režiji Ivice Buljana. Obetavno!

_ _ _ _ _

Sicer pa je odkrivanje soban v tem kulturnem hramu zares zanimivo. Hodnikov kolikor si jih človek zaželi, tako da je fino imeti spremstvo ob sprehajanju iz enega konca na drugega. Hvala D. za vse koristne informacije in super pogovor na temo, ki me zelo, zelo zanima. Človek se prav dobro počuti v družbi takih ljudi. Res hvala! Aja, in že se veselim snidenja z Zijahom:)

_____

Dobra volja že zgodaj zjutraj iz malega dve letnega bitja, ki mu posledično uspe narisati nasmeh na obraz nejutranjemu, dobrih četrt stoletja staremu bitju. Zanimiv odhod v ustanovo, polno majhnih bitij, ki ti pomahajo, ko odhajaš novim zmagam naproti. Nadvse simpatično.

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !