nekaj utrinkov

Malo revše samo je, ker ji pač diši, potem pa pride do katastrofalnih posledic, saj na tem svetu obstajajo tudi grde tete, ki najbrž ne marajo nikogar drugega kot edino le sebe. :(   Nima smisla izgubljati besed.

Stisnimo pesti, da se bo vse dobro izteklo!

_ _ _ _ _

Pišemo, pišemo…

_ _ _ _ _

Ne bi bilo odveč zapisati, da srce še vedno bije, krvna slika je bp, pa tudi slikca ni pokazala nič takega, za kar bi zganjali paniko. Hmmm, v čem je težava bo konec meseca morda povedal en stric. Če ne, se bomo pa ravnali po starem receptu: tako kot pride, tako tudi gre! :)

_ _ _ _ _

Objavljajte vtise iz gledaliških predstav na www.sigledal.org!!!

_ _ _ _ _

Aja, še to…naj mi nihče več ne omenja pice…uff…

 

 • Share/Bookmark
 

4 komentarjev na “nekaj utrinkov”

 1. Bine pravi:

  A je kdo kaj Alti cudnega za jest dal?

 2. Bine pravi:

  Na srce pa le pazi.. baje da rezervni deli niso tko poceni ;)

 3. kate pravi:

  Ne ne, z mojo Altko ni bilo nič narobe. Tokrat je bila glavna akterka predstavnica pasme Beagle. Nenazadnje naj dodam, da se je izkazalo povsem nekaj drugega. Lepotičko je namreč zagrabilo v križu. Počasi pa se stanje že izboljšuje.

  _____

  Pa še težko jih je dobit, madonca. :)

 4. Bine pravi:

  Hehe.. potem pa samo upam da je zadosti castitljive starosti, da si lahko privosci taksno paniko pri drugih povzrocat (stara mama press) :P

  jp sam res… dej bom jst povprasal okoli, ce kdo pozna koga, ki ima odvec kako srce, ti pa bodi pozorna, ce se komu v kotu kaksni gleznji al pa koleno (desno) valja… :D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !