ah, ti načrti…

Danes naj bi poslušala muziko iz filma Plesalka v temi. (Edini film, no ali vsaj eden redkih, ki povzroči, da je moj obraz, po končanem ogledu, popolnoma zabuhel. Je pa tako dober, da bi ga lahko gledala znova in znova) No, zadevo smo prestavili na jutri.

Danes naj bi se, v dobri družbi, sprehajala po Ljubljani, potem pa se usidrala v katerem izmed “mojih” lokalčkov, srebala omamno kavico in se nastavljala sončku. Zadevo smo prestavili na številne prihodnje dni.

Danes naj bi si ogledala Hamleta in to v lutkovni izvedbi, v režiji meni ljubega mojstra (sem namreč že gledala njegovo lutkovno prestavo za odrasle) Vita Tauferja. No, zadevo smo prestavili na prihodnjič. Imam občutek, da gre za izvrstno predstavo, tako da komaj čakam.

Danes naj bi sodelovala pri nakupu nekih stolov z nogami iz ne vem kakšnega materiala. (ups, nisem memorirala…brez zamere ;) ) Zadevo smo prestavili na jutri.

Danes naj bi se že dobro počutila! Zadevo smo prestavili na… (je pa res, da sem se navadila na občutek “zadetosti”)

Danes naj bi obiskala teto zdravnico. Hmmm, zadevo smo prestavili na jutri. (še vedno upam, da gre za spomladansko utrujenost)

…ah, ti načrti…

…in rek: kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri…lahko je reči tako…

 • Share/Bookmark
 

2 komentarjev na “ah, ti načrti…”

 1. Nicholas Pickard pravi:

  I used to live in Ljubljana and just wish that I had learnt more Slovenian than I did so that I could read your blog about theatre.

  If there are any good productions that you know, especially at SNG, Metelkova or Mladinsko, please let me know! I love to keep in contact with it all.

  Hvala.

  http://artsjournalist.blogspot.com/

 2. kate pravi:

  hello…
  I’m glad, that you like Slovenia and specially our theater. We’ve got a few good productions happened this year, but I can’t pointed out one or two of them, becouse this would be generalising or consequence of time distance. I’ll warn you in future, when I’ll take a look something special. Best regards…k.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !